Huurovereenkomst en wijzigingen

De huurovereenkomst is voor u als huurder, maar ook voor ons als verhuurder, de basis voor onze samenwerking met elkaar. Het is wel belangrijk dat de gegevens op die overeenkomst altijd kloppen. Soms moeten ze worden aangepast. Bijvoorbeeld als uw partner is overleden of verhuisd. Of als u wilt gaan samenwonen. Als dit het geval is, als de gegevens in de overeenkomst niet meer kloppen, of als u daarover vragen heeft, vragen we u om contact op te nemen met een van de verhuurmakelaars van onze afdeling Wonen. Zij kunnen u helpen.

Sommige gegevens kunt u ook via de button ‘Mijn Compaen’ rechtstreeks op deze website veranderen. Liever bellen? Geen probleem hoor.

De algemene huurvoorwaarden maken altijd onderdeel uit van de huurovereenkomst. In deze voorwaarden zijn zowel de rechten en plichten van de huurder, als die van ons als verhuurder vastgelegd. De algemene huurvoorwaarden kunt u hier downloaden.

Samenwonen 

Als u minimaal twee jaar samenwoont en ingeschreven staat in het GBA kunt u een schriftelijk verzoek indienen om de huurovereenkomst te wijzigen. Als u aan de voorwaarden voldoet bevestigen wij u schriftelijk het medehuurderschap. Als u andere personen dan uw partner bij u wilt laten inwonen dan moet u hiervoor altijd schriftelijk toestemming vragen. In dat geval wordt de huurovereenkomst niet gewijzigd. Wij laten u dan schriftelijk weten of wij met uw verzoek in kunnen stemmen.

Een verzoek tot inwoning dient ook schriftelijk bij ons te worden aangevraagd; voorzien van een kopie van de identiteitsgegevens.

Ontbinding van huurovereenkomst

Soms kan de huurovereenkomst door ons eenzijdig ontbonden worden. Het beste voorbeeld daarvan is de relatie tussen de woning en hennep. Als er een hennepkwekerij (drogerij, knipperij etc.) in het gehuurde wordt aangetroffen, zullen wij altijd de huurovereenkomst ontbinden.

Bent u huurder? Log hier direct in.

Contact

Woningstichting Compaen
Houtsestraat 69, Mierlo-Hout
(Helmond)

Telefoon:
0492-57 90 90
e-mail:
info@compaen-wonen.nl


Openingstijden

 • maandag t/m donderdag van
  9.00 - 12.00 uur en
  14.00 - 16.00 uur
 • op vrijdag van
  9.00 - 12.00 uur

Telefonische bereikbaarheid

 • maandag t/m donderdag van 
  8.30 - 12.30 uur en
  13.30 - 16.30 uur
 • op vrijdag van
  8.30 - 12.00 uur

Voor spoedeisende zaken zijn we ook na werktijd telefonisch bereikbaar via 0492 - 57 90 90.

 

Hennep?
Einde oefening!

Anti hennep

Huurders van Compaen die door de politie worden betrapt in verband met het telen of op welke andere manier dan ook illegaal hebben van of werken met hennep, worden door Compaen zonder enig pardon en met onmiddellijke ingang uit hun huis gezet. In dit soort gevallen wordt geen uitzondering gemaakt. Procedure tot huisuitzetting vindt altijd en onmiddellijk plaats.