Zonnepanelen

In het kader van onze duurzaamheidsambitie hebben wij in 2018 totaal 900 zonnepanelenpakketten aangeschaft bestaande uit acht zonnepanelen. Ons doel is de pakketten binnen 3 jaar te gaan plaatsen op onze huurwoningen. Zonnepanelen zijn beter voor het milieu omdat er minder fossiele brandstoffen nodig zijn. En u bespaart op uw energielasten. In 2017 boden we als proef zonnepanelen aan in een enkele buurt. Die proef is goed verlopen en daarom gaan we verder.

Zonnepanelen in Mierlo

Komt iedereen in aanmerking voor zonnepanelen?

Nee, helaas niet. Compaen geeft op basis van haar vastgoedstrategie geschikte (groepen van) woningen door aan Re-source, de installateur waarmee wij samenwerken. Na een globale check door de installateur of op de meeste woningen de acht zonnepanelen passen, worden de bewoners aangeschreven. Zodra u deze brief ontvangt en u heeft interesse, dan kunt u een vrijblijvende afspraak maken.

Infographic

Bent u benieuwd hoe het verder in zijn werk gaat nadat u een vrijblijvende afspraak heeft gemaakt? Klik dan op bijgevoegde infographic zonnepanelen [5,8Mb] (flyer). Tijdens de afspraak in uw woning bekijkt de installateur of het daadwerkelijk mogelijk is de zonnepanelen te plaatsen en bespreekt hij met u of u definitief mee wil doen. U tekent dan tijdens het bezoek samen met de installateur de schriftelijk vastgelegde afspraken. Zodra de installateur bij u daadwerkelijk de zonnepanelen heeft geplaatst en de installatie aan u heeft opgeleverd betaalt u een vergoeding van € 15,- per maand via de servicekosten.

Heeft u nog geen brief van Compaen ontvangen of weet u bij voorbaat al dat het pakket van de acht zonnepanelen niet op uw woning passen dan kunt u natuurlijk overwegen om zelf zonnepanelen aan te (laten) brengen. Indien u hiertoe besluit, vraag dit dan wel schriftelijk aan bij Compaen. U krijgt dan schriftelijk bericht van ons onder welke voorwaarden wij u toestemming verlenen. 

Bent u huurder? Log hier direct in.

Contact

Woningstichting Compaen
Houtsestraat 69, Mierlo-Hout
(Helmond)

Telefoon:
0492-57 90 90
e-mail:
info@compaen-wonen.nl


Openingstijden

 • maandag t/m donderdag van
  9.00 - 12.00 uur en
  14.00 - 16.00 uur
 • op vrijdag van
  9.00 - 12.00 uur

Telefonische bereikbaarheid

 • maandag t/m donderdag van 
  8.30 - 12.30 uur en
  13.30 - 16.30 uur
 • op vrijdag van
  8.30 - 12.00 uur

Voor spoedeisende zaken zijn we ook na werktijd telefonisch bereikbaar via 0492 - 57 90 90.