Reparatieverzoek

Bel tijdens kantooruren 0492-57 90 90 of vul hier het formulier in.

Compas

Compas, december 2019

Download hier Compas december 2019 (pdf 7,2 Mb)

Nieuwbouwproject Stepekolk

In 2015 heeft Compaen 16 multifunctionele woningen in plan Stepekolk in Helmond opgeleverd. Net voor de kerst 2017 is gestart met de realisatie van het vervolg van dit plan en zijn er nog eens 21 multifunctionele woningen gebouwd. De woningen zijn in oktober 2018 opgeleverd en verhuurd aan alle doelgroepen echter met voorrang aan woningzoekenden in de leeftijd van 55+.

Stepekolk


Multifunctionele woningen

Het multifunctionele karakter zit in het feit dat de nieuwe huurders zelf mochten kiezen of ze op de begane grond willen slapen of op de eerste verdieping. Afhankelijk van de keuze van de huurder heeft Compaen de badkamer op de begane grond of op de verdieping gerealiseerd.

De 21 woningen zijn qua plattegrond nagenoeg allemaal hetzelfde, alleen de gevels en oriëntatie van de woningen verschillen van elkaar. Van deze 21 woningen zijn er 8 woningen die voorzien zijn van een parkeerplaats op eigen terrein. Alle woningen hebben een vliering te bereiken middels een vlizotrap. De woningen zijn qua isolatieschil zodanig voorbereid om in de toekomst van het aardgas af te kunnen worden gehaald. Derhalve is er ook geen gasaansluiting voorzien in de keuken en is de woonkamere/slaapkamer op de begane grond voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming.

Nieuwbouw Stepekolk Brandevoort

Om een goed beeld van de woningen te krijgen vindt u hier verdere informatie over de woningen zoals een situatietekening, geveltekeningen en plattegronden.

De huurprijs bedraagt € 595,00 per maand exclusief een bedrag van € 1,60 voor glas- en ontstoppingsfonds en € 15,00 voor de zonnepanelen. Afhankelijk van het inkomen is huurtoeslag mogelijk.

Stam & de Koning Vastgoed hebben de woningen ontwikkeld en de uitvoering is verzorgd door Jongen en Bouw. 

Interesse?

De woningen zijn voor de eerste keer verhuurd via loting op .wooniezie.nl. Bij mutatie in de toekomst zullen de woningen via het inschrijfduurmodel worden verhuurd. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de verhuurmakelaars van Compaen, telefoon 0492-57 90 90. 

 

Bent u huurder? Log hier direct in.

Contact

Woningstichting Compaen
Houtsestraat 69, Mierlo-Hout
(Helmond)

Telefoon:
0492-57 90 90
e-mail:
info@compaen-wonen.nl