Renovatie in de Zeeltstraat

De woningen in het project Zeeltstraat in Mierlo-Hout worden momenteel gemoderniseerd, verduurzaamd en verfraaiend.

Woningrenovatie Zeelststraat

De woningen stammen uit het begin van de jaren zeventig en woonwensen zijn in de loop van de jaren veranderd en de eisen op het gebied van duurzaamheid en energiebeheer vragen ook om maatregelen. 

Grootscheepse aanpak

LX Architecten heeft samen met Compaen hiervoor een integraal plan opgesteld. De werkzaamheden betreffen onder meer het vervangen van de kozijnen en beglazing en het plaatsen van zonnepanelen en rookmelders. Bij de bovenwoningen wordt de isolatie verbeterd, vindt groot onderhoud plaats aan de badkamer en keuken en worden de balkons vergroot. Deze vergroting hangt samen met een uitbreiding van de benedenwoningen. De woonkamer wordt met drie meter verlengd waardoor deze levensloopbestendig te maken is. De woonkamer, keuken en douche worden groter en er zijn meer mogelijkheden om de totale ruimte in te delen. Bijkomend voordeel is dus dat de balkons boven meteen een stuk groter kunnen worden.”

Als de woningen in het najaar van 2019 opgeleverd worden, zal het wooncomfort er flink op vooruit zijn gegaan. Ze worden mooier en ruimer, door de diverse maatregelen zal het energieverbruik afnemen. We realiseren ons dat het even een lastige tijd wordt voor de bewoners omdat mensen toch tijdelijk uit hun huis moeten, maar ‘het is écht de moeite waard’, aldus architect Bas Knaapen. 

Renovatie Zeeltstraat

Zonnepanelen in de Zeeltstraat

Bent u huurder? Log hier direct in.

Beperkte openingstijden Compaen

 • Beperkte openingstijden in de vakantieperiode:
 • maandag t/m vrijdag van 
  9.00 - 12.00 uur

  beperkte openingstijden

Telefonische bereikbaarheid

 • maandag t/m donderdag van 
  8.30 - 12.30 uur en 
  13.30 - 16.30 uur
 • op vrijdag van 
  8.30 - 12.00 uur

Voor spoedeisende zaken zijn we ook na werktijd telefonisch bereikbaar via 0492 - 57 90 90.