Reparatieverzoek

Bel tijdens kantooruren 0492-57 90 90 of vul hier het formulier in.

Compas

Compas, mei 2018

Download hier de vernieuwde uitgave van Compas.

Vervolg nieuwbouwproject Stepekolk

In 2015 heeft Compaen 16 multifunctionele woningen in plan Stepekolk in Helmond opgeleverd. Net voor de kerst 2017 is gestart met de realisatie van het vervolg van dit plan en worden er nog eens 21 multifunctionele woningen gebouwd. Vanaf 12 maart 2018 is het mogelijk om uw belangstelling kenbaar te maken en worden de woningen gepubliceerd op Wooniezie. De woningen worden verhuurd aan alle doelgroepen echter met voorrang aan woningzoekenden in de leeftijd van 55+.

Stepekolk


Multifunctionele woningen

Het multifunctionele karakter zit in het feit dat de nieuwe huurders zelf kunnen kiezen of ze op de begane grond willen slapen of op de eerste verdieping. Afhankelijk van de keuze van de huurder realiseert Compaen de badkamer op de begane grond of op de verdieping.

De 21 woningen zijn qua plattegrond nagenoeg allemaal hetzelfde, alleen de gevels en oriëntatie van de woningen verschillen van elkaar. Van deze 21 woningen zijn er 8 woningen die voorzien zijn van een parkeerplaats op eigen terrein. Alle woningen hebben een vliering te bereiken middels een vlizotrap. De woningen zijn qua isolatieschil zodanig voorbereid om in de toekomst van het aardgas af te kunnen worden gehaald. Derhalve is er ook geen gasaansluiting voorzien in de keuken en is de woonkamere/slaapkamer op de begane grond voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming.

Nieuwbouw Stepekolk Brandevoort

Om een goed beeld van de woningen te krijgen vindt u hier verdere informatie over de woningen zoals een situatietekening, geveltekeningen en plattegronden.

De huurprijs bedraagt € 595,00 per maand exclusief een bedrag van € 1,60 voor glas- en ontstoppingsfonds en € 15,00 voor de zonnepanelen. Afhankelijk van uw inkomen is huurtoeslag mogelijk.

Stam & de Koning Vastgoed hebben de woningen ontwikkeld en de uitvoering wordt verzorgd door Jongen en Bouw. De oplevering vindt naar verwachting in augustus 2018 plaats. Natuurlijk is dit onder voorbehoud.

Hoe kunt u reageren?

Vooralsnog worden de woningen voor de eerste keer verhuurd via loting op www.wooniezie.nl. Vanaf 12 maart a.s. treft u onder "zoek een woning/ sociale huur < € 710,00" één advertentie voor het plan Stepekolk bestaande uit Strobolhoeve 2 t/m 20 (even), Lobbenhoeve 10 t/m 14 (even) en 15 t/m 21 (oneven) en Nollekenshoeve 20 t/m 26 (even). U kunt hierop reageren tot 9 april 2018 waarbij uw reactie geldig is voor alle 21 woningen. De loting zal na 9 april plaatsvinden. Een paar dagen na de loting kunt u op de site van Wooniezie zien op welke plaats u in de wachtrij staat. Kandidaten worden door Compaen in volgorde van wachtrij benaderd.Na de eerste verhuur zullen de woningen via het inschrijfduurmodel worden verhuurd. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de verhuurmakelaars van Compaen, telefoon 0492-57 90 90. 

 

Bent u huurder? Log hier direct in.

Contact

Woningstichting Compaen
Houtsestraat 69, Mierlo-Hout
(Helmond)

Telefoon:
0492-57 90 90
e-mail:
info@compaen-wonen.nl